Uitgaven per exploitatiegroep

Top  Vorige  Volgende

U kunt uitgaven aan uw contract koppelen in het blok uitgaven per exploitatiegroep. In het blok uitgaven per exploitatiegroep ziet u het overzicht van al gekoppelde ISBN's. U kunt een nieuw ISBN koppelen aan dit contract door de knop Uitgave toevoegen te gebruiken. Nu opent zich het scherm zoeken uitgave. Indien u bovenaan het contract een project hebt geselecteerd, dan ziet u hier nu alleen de uitgaven binnen dit project.

 

Indien er meerdere exploitatiegroepen zijn volgt een scherm met de beschikbare exploitatiegroepen. Uitgaven zitten gekoppeld aan een bepaalde exploitatiegroep. Dit bepaald met welke afspraken en staffels de royaltyafdracht voor dit ISBN moet worden bepaald. Met het volgorde veld (A -> Z) kunt u de afrekenvolgorde van de verschillende uitgaven opgeven.

 

In het royaltycontract kan per uitgave een veld Code/omschrijving op (afrekening) worden gevuld. Dit wordt mee geexporteerd naar het XML bestand voor de afrekeningen. Echter vooraf moet worden vastgesteld of dit veld ook moet worden gebruikt omdat het niet standaard in de afrekeningsjablonen staat. In de procedure van de uitgeverij moet dat worden opgenomen.