Uitgave

Top  Vorige  Volgende

Onder het kopje Uitgave vindt u een aantal instellingen voor uw uitgave instellingen.

 

PAC Gebruikersinstellingen Uitgavebeheer

 

LijstPijl Bij Initieel TAB voorkeur kunt u aangeven welk tabblad wordt getoond als u een uitgave opent.

LijstPijl U kunt aangeven welke keuze van verschijningsvorm, fonds, NUR en calc. Royaltycontract standaard kan worden gekozen bij het toevoegen van een nieuwe uitgave bij Standaard verschijningsvorm, Standaard fonds, Standaard NUR en Standaard calc.royaltycontract.

LijstPijl De wijze van toevoegen vanuit het projectbeheer kunt u wijzigen. U kunt hierbij kiezen uit Normaal (toevoegvenster) en Kopie van geselecteerde uitgave. Als u de eerste optie selecteert en in het projectbeheerscherm bij uitgaven op toevoegen klikt, dan krijgt u een toevoegvenster te zien waarin u de gegevens van de nieuwe uitgave kunt invullen. Als u kiest voor Kopie van geselecteerde uitgave en u klikt op toevoegen in het projectbeheerscherm bij uitgaven, dan wordt een kopie gemaakt van de uitgave die u in het projectscherm had geselecteerd. De volgende gegevens worden dan overgenomen: Status, Uitgavetitel, Verschijningsvorm, Fonds, NUR, Tweede NUR, Genre, Rollen en Trefwoorden. De andere gegevens kunnen teveel afwijken en worden daarom niet gekopieerd. Naast het kopieren van de uitgave wordt ook de laatste druk gekopieerd met alle relevante gegevens en wordt het druknr met 1 opgehoogd.

LijstPijl U kunt er voor kiezen om de uitgavetitel ipv de titel te tonen. De uitgavetitel wordt dan weergegeven in een aantal overzichten onder standaard overzichten.