Project

Top  Vorige  Volgende

Onder het kopje Project vindt u een aantal instellingen voor uw project instellingen.

 

PAC Gebruikersinstellingen Project

 

LijstPijl Bij Zoekmethode kunt u aangeven met welk type zoekscherm u wilt werken. De verschillende methodes bieden verschillende kolommen in het zoekscherm.

LijstPijl Bij zoeken met projectstatus kunt u aangeven of u op alle, alleen actieve of alleen inactieve projecten wilt zoeken.

LijstPijl Bij Zoeken starten in titelveld wordt de cursor direct in het titelveld geplaatst, zodat u gelijk kun starten met het intikken van de naam van uw project.

LijstPijl Met de instelling fonds zoeken voor project zoeken krijgt u bij het klikken op projectbeheer eerst een lijst met de beschikbare fondsen. Daarna kunt u de projecten zoeken binnen dat fonds.

LijstPijl Met de instelling Administr. uitgavestatus en Administr. drukstatus gebruiken kunt u aangeven dat u in het projectbeheer scherm alleen uitgaven en drukken wilt tonen met een bepaalde status. Als u dit heeft aangevinkt wordt de uitgave/drukstatus die in het geel in de regel hieronder wordt genoemd gebruikt. Als u dit afvinkt wordt het gele veld bij persoonlijke uitgavestatus/drukstatus aangeven wit, en kunt u zelf een keuze maken welke status u wilt weergeven.

LijstPijl In het project scherm worden ook de uitgaven behorend bij het project weergegeven. De weergave van dit uitgavescherm kan worden aangepast bij Uitgavelijst weergave variant.

LijstPijl Als u een wizard heeft aangeschaft kunt u aangeven dat u deze wilt gebruiken bij Wizard toevoegen gebruiken.

LijstPijl U kunt aangeven wat er dient te gebeuren na het toevoegen van een uitgave/druk bij Actie na toevoegen uitgave en Actie na toevoegen druk. U kunt kiezen om niets te laten gebeuren, of direct het bewerken scherm van de actie/druk te openen.