Relatiebeheer

Top  Vorige  Volgende

Voor elke relatie met een e-mailadres kan reeds een e-mail worden aangemaakt in Outlook dmv dubbelklikken op de blauwe link in het E-mail veld.

 

Echter met behulp van de Outlook module komen ook op relatieverbandniveau en relatieniveau nieuwe mogelijkheden beschikbaar door middel van enkele actieknoppen:

 

PAC Relatie Outlookkoppeling

 

Onderaan (bij het rode vak met 1) zijn drie knoppen te vinden die werken op het niveau van de getoonde relatie:

1.Outlook email knop                E-mail aanmaken voor deze relatie met het e-mailadres info@losmanvertalingen.nl

 

PAC Outlook email uit relatiebeheer

Vervolgens kan de e-mail verder worden aangevuld met een onderwerp (subject), eventueel CC-s en de werkelijke inhoud. Druk daarna op verzenden. De e-mail wordt verzonden vanaf de eigen e-mail account en opgeslagen in de eigen Verzonden items. De inhoud wordt verder niet in PAC bijgehouden.

 

 

2.Outlook afspraak knop                Een afspraak in je eigen Outlook agenda maken met als onderwerp Afspraak met Vertaalbureau Losman

 

PAC Outlook afspraak in agenda

Vervolgens kan de datum en tijd worden ingevuld zoals normaal met een afspraak in Outlook gebeurt. De locatie kan worden geselecteerd. Tevens kunnen anderen worden uitgenodigd enzovoort. De inhoud wordt verder niet in PAC bijgehouden.

 

3.Outlook taak knop                Een taak in je eigen Outlook account maken met als onderwerp Taak ism Vertaalbureau Losman

 

PAC Outlook taak

Vervolgens kan de datum en dergelijke worden ingevuld. De inhoud wordt verder niet in PAC bijgehouden.