Inleiding

Top  Vorige  Volgende

Deze module activeert in een aantal andere modules functionaliteit om e-mails (met bijlage) aan te maken, afspraken in de agenda te plaatsen of taken aan te maken in Microsoft Outlook. Deze functionaliteit wordt vooral door middel van knoppen met pictogrammen weergegeven.

 

Enkele beperkende zaken:

De module werkt alleen met Outlook, niet met Outlook Express
Door de beveiligingsinstellingen van Microsoft in Windows en Office zijn niet alle werkstations geschikt om deze functionaliteit uit te voeren. Dit betekent dat Verkaart Automatisering hier ook geen standaard service voor kan verlenen. Dit zal dan ook meestal uitgevoerd moeten worden door een technisch beheerder van de Uitgeverij zelf of op nacalculatiebasis door Verkaart Automatisering. Hier geldt echter een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting!
Mede om deze laatste reden en de juiste verwachtingen dient de interne functioneel beheerder de module vooraf in een testomgeving te worden gecontroleerd op de werkstations die met deze functionaliteit gaan werken. Verkaart Automatisering kan een testlicentie leveren met deze geactiveerde module.