Import

Top  Vorige  Volgende

PAC Algemene Instellingen Import

 

Bij het onderdeel Import kunt u het volgende instellen:

 

Onder bestandstypen dienen de mappen te worden ingevuld waaruit bestanden worden geimporteerd van Libridis en van het CB. Deze gegevens kunnen vervolgens worden geimporteerd met de knop Mutaties van CB en Libridis.
Met de optie standaard 2e categorie na toevoegen CB relatie kunt u aan een geïmporteerde CB Relatie standaard een tweede categorie uit PAC toekennen. De CB relatie krijgt standaard al de categorie klant toegewezen.
Door het aanvinken van het vakje Importhistorie bijhouden wordt een log gemaakt van uw importhistorie.
Onder Kloptek bestandstypen dienen de mappen te worden ingevuld waaruit bestanden worden geimporteerd van Klopotek. Deze gegevens kunnen vervolgens worden geimporteerd met de knop Importeren Klopotekbestanden. Het bestand drukdetails bevat Oplage, Aanbiedingsaantal en DruknrToevoeging.
Onder externe opdrachten van klanten kunt u een excel bestand koppelen waarin orders staan van een klant. Denk hierbij aan BGN orders. Hierbij kunt u het excelbestand opgeven, de naam van het werkblad waarop de gegevens staan en de stylesheet. De stylesheet zorgt ervoor dat het ene XML wordt omgezet in een ander XML. Deze zal worden ingevuld door een consultant van Verkaart Automatisering en dient niet gewijzigd te worden.

 

ExclamationSmall Deze laatste functionaliteit werkt met de huidige excelsjablonen van BGN. Mocht BGN het format van zijn excelformulieren aanpassen, dan kan Verkaart Automatisering de correcte import van orders niet garanderen. Verkaart Automatisering is in overleg met BGN over de mogelijkheid van import via XML