Export

Top  Vorige  Volgende

PAC Algemene Instellingen Export

 

Bij het onderdeel Export kunt u het volgende instellen:

 

Bij de Exportmap projecten en voorcalculaties kunt u een map selecteren waar u uw  gegevens voor uw financiële administratie naartoe wilt exporteren
Bij bestandstypen projecten kunt u aangeven wat het bestandstype is voor uw projecten dat verstuurd moet worden naar uw financiële administratie. PAC biedt ondersteuning voor een beperkt aantal bestandstypen en koppelingen. Als een koppeling met uw financiële administratie niet voorkomt, dan Verkaart Automatisering onderzoeken of het mogelijk is om hier een nieuwe koppeling voor te maken.
Bij bestandstypen calculaties kunt u aangeven wat het bestandstype is voor uw calculaties dat verstuurd moet worden naar uw financiële administratie.
U kunt bij het exporteren van projecten gebruik maken van een filter op basis van de fiatfase. Als u dit wilt doen dient u in dit scherm Fiatfase voor export toestaan aan te vinken. Indien u dit aanvinkt verschijnen er extra invulvelden. Vul deze alleen in in overleg met Verkaart Automatisering.
Het verzenden van FTP bestanden wil in sommige situaties (vooral bij grote batchverwerkingen van bijvoorbeeld ONIX verzendingen) wel eens tussentijds worden afgebroken. Dit kan diverse verbindingsredenen hebben. Soms volstaat het om gewoon nog een keer te proberen, maar in enkele gevallen heeft het falen van één geval al tot resultaat dat de hele batch wordt afgebroken. In dat geval is het instellen van het veld Aantal keren opnieuw proberen als mislukt op bijvoorbeeld drie (3) handig. Als dan een verzending van een bestand mislukt wordt nog drie keer geprobeerd om het bestand te verzenden. Deze instelling heeft al tot betere resultaten geleid bij het verzenden van grote batches.