Geblokkeerde orders

Top  Vorige  Volgende

PAC Cockpit geblokkeerdeorders

 

In dit scherm ziet u de orderregels die op dit moment nog worden geblokkeerd voor export met de bijbehorende informatie (CBRelatieID, Naam, O.exp (Exporteren op Orderniveau), Opdracht Type, Opdrachtnr, Datum, Referentie, Klantreferentie per order, R.exp (Exporteren op orderregelniveau), Aantal, Korting, Referentie, Klantreferentie per regel, ISBN, VKS (Verkoopsoort), U.exp (Exporteren op Uitgaveniveau), Titel en Auteur).

 

Er zijn drie blokkadeniveau's mogelijk:

1.Op uitgaveniveau kunt u ervoor zorgen dat alle orderregels waarin dat ISBN voorkomt worden geblokkeerd voor export. Kolom U.exp. Zie ook Uitgavebeheer (tabblad verkoop).

2. Op orderniveau kunt u ervoor zorgen dat de gehele order (alle orderregels) wordt geblokkeerd voor export. Kolom O.exp. Zie ook Orderbeheer (kop).

3. Op orderregelniveau kunt u ervoor zorgen dat alleen die regel wordt geblokkeerd voor export. Kolom R.exp. Zie ook Orderbeheer (regel).

 

Hier kunt u dus direct zien welke orderregels nog worden geblokkeerd en waarom. In bovenstaand voorbeeld is te zien dat de orderregels wel op uitgave en orderniveau op exporteren staan, maar nog niet op Orderregelniveau.

 

U kunt direct vanuit de cockpit de orderregels op exporteren zetten door de aanvinkvakjes in de juiste kolom aan te vinken. De orderregels verdwijnen dan direct uit het overzicht in de cockpit. Met de knop Vrijgeven zet u in een keer alle geblokkeerde orders op exporteren.

 

Verder kunt u vanuit de cockpit direct het bijbehorende project of de bijbehorende uitgave openen met de knoppen project openen en uitgave openen.