Fondslijst

Top  Vorige  Volgende

Als u op fondslijst hebt geklikt wordt u naar het volgende scherm geleid waarop de verschillende fondsgroepen zijn getoond:

 

PAC fondslijst online fondsgroep kiezen

 

U kunt hier een fondsgroep selecteren. Als u bijvoorbeeld op de fondsgroep Kinderboeken klikt dan komt u in het volgende scherm:

 

 

PAC fondslijst online fonds kiezen

 

In dit scherm heeft u drie opties:

 

Onder Fonds kiezen kunt u een fonds binnen de gekozen fondsgroep selecteren. Als u een fonds selecteert (bijv. Series)  opent zich een nieuw scherm waarin de gegevens uit dit fonds staan weergegeven:

 

PAC fondslijst online gekozen fonds

U kunt deze gegevens op twee wijzen exporteren:

 

Vanaf template exporteren: door op de knop exporteren onder vanaf template exporteren te klikken kunt u een excel bestand downloaden, met hierin de gegevens die ook op de webpagina te zien zijn (titel, isbn en auteur op de bovenstaande afbeelding).
Hele query exporteren: door op de knop exporteren onder hele query exporteren te klikken kunt u een excel bestand downloaden waarin ook niet op de website getoonde gegevens staan.

 

Ook kunt u ervoor kiezen om de boekenlijst direct weer te geven, door op de link boekenlijst direct weergeven te klikken. Alle boeken uit een bepaalde fondsgroep worden dan weergegeven.
Onderaan de beide pagina's (aanbiedingslijst en gegevens uit de aanbiedingslijst) vindt u de link terug, waarmee u een stap terug kan gaan.