Verkooporder

Top  Vorige  Volgende

Onder het kopje Verkooporder vindt u een aantal instellingen voor uw order instellingen.

 

PAC Gebruikersinstellingen Verkoop

 

 

LijstPijl Bij Zoekmethode kunt u aangeven met welk type zoekscherm u wilt werken. De verschillende methodes bieden verschillende kolommen in het zoekscherm.

LijstPijl U kunt aangeven of u opdrachten wilt zoeken op Oud CB aansluitnummer of CB Relatie ID bij CB Klantnr voorkeur.

LijstPijl Als u Opdrachtaanbieding op basis van oorspronkelijk invoer aanvinkt, dan zal de aanbiedingslijst bij het aanmaken van een nieuwe order worden vastgehouden. U kunt zo dus direct verder met het invoeren van orders van dezelfde aanbiedingslijst.

LijstPijl Met de opties Actie bij wijzigen aanbieding en Actie bij wijzigen klant. Daarmee wordt het mogelijk om op beurzen eenvoudiger en sneller aanbiedingsbiljetten in te vullen.

 

Met actie bij wijzigen aanbieding kunt u aangeven of u wilt dat bij het wijzigen van de aanbieding:

de aanbieding simpelweg wordt aangepast (normaal wijzigen zonder bevestiging)
wordt gevraagd om een nieuwe order te maken voor dezelfde klant, met de nieuwe aanbieding geselecteerd (vragen om nieuwe order)
automatisch een nieuwe order te maken voor dezelfde klant, met de nieuwe aanbieding geselecteerd (automatisch nieuwe order maken)

 

Met actie bij wijzigen klant kunt u aangeven of u wilt dat bij het wijzigen van de klant:

de klant simpelweg wordt aangepast (normaal wijzigen zonder bevestiging)
wordt gevraagd om een nieuwe order te maken voor de nieuwe klant, met dezelfde aanbieding geselecteerd (vragen om nieuwe order)
automatisch een nieuwe order te maken voor de nieuwe klant, met dezelfde aanbieding geselecteerd (automatisch nieuwe order maken)