Uitgave wijzigen

Top  Vorige  Volgende

U kunt ook informatie over de uitgave wijzigen. U kunt deze inzien door a. in het projectbeheer scherm, naast de uitgaven op 2. wijzigen te drukken of b. door op uitgavebeheer te klikken in het hoofdmenu. U krijgt dan het volgende scherm te zien:

 

PAC Uitgave wijzigen

 

In uitgavebeheer ziet u verschillende velden. De velden zult u allemaal hebben ingevuld door het invullen van de wizard. U kunt de gegevens wijzigen door de teksten aan te passen of op het zoekpictogram te klikken naast elk van de velden en een andere selectie te maken.

 

Erg belangrijk bij de uitgave is het toekennen van het ISBN. Wie het ISBN toekent verschilt per uitgeverij. Controleer eerst of dit een taak is die u uit mag voeren.

 

U kunt het ISBN toekennen of invullen. U kunt een ISBN toewijzen door een geldig ISBN in te vullen of door de knop die hierachter staat te gebruiken. Op deze laatste manier wordt automatisch een ISBN toegewezen, indien hiervoor ISBN Ranges zijn aangemaakt.

 

PAC Uitgave ISBN toewijzen

 

LijstPijlKlik op de knop naast het veld ISBN

 

Indien nu slechts één traject is gedefinieerd dan wordt direct een vrij ISBN ingevuld, anders wordt u gevraagd uit welk traject u een ISBN wilt kiezen:

 

PAC Uitgave ISBN range toekennen

 

LijstPijlKlik op de range die u wilt gebruiken en klik op Selecteren

 

Verder ziet u zeven tabbladen met hierin diverse gegevens. Welke gegevens u moet invullen is afhankelijk van de afspraken binnen u uitgeverij. U kunt informatie over al deze tabbladen vinden in de Gebruikershandleiding van PAC.