Tweede versie van PAC installeren

Top  Vorige  Volgende

Als eerste dient u een tweede versie van PAC, de testversie, op een andere locatie op uw systeem te plaatsen.

 

LijstPijlNeem de laatste update van PAC, dezelfde als uw huidige PAC (1) versie. U moet deze versie van PAC gebruiken, omdat anders de koppeling met  uw gegevens (de databases) niet tot stand kan komen.

 

ExclamationSmall Beschikt u niet meer over de laatste update van PAC, dan kunt u het beste eerst uw huidige versie van PAC updaten met de laatste update die beschikbaar is van de website. Vervolgens gebruikt u deze update ook voor het opzetten van TESTPAC.

 

LijstPijlRun update.exe. U wordt nu gevraagd op welke locatie u deze versie van PAC wilt plaatsen.

 

PAC Update

 

LijstPijlSelecteer de plaats waar u TESTPAC wilt neerzetten. Voor een duidelijk onderscheid tussen PAC (1) en TESTPAC kunt u TESTPAC op een andere schijf op uw systeem plaatsen. In bovenstaande voorbeeld kiezen we ervoor TESTPAC te installeren in de map P:\DATA\TESTPAC.
LijstPijlKlik op volgende en vervolgens op installeren.
LijstPijlAls het installeren is voltooid kunt u naar de door u geselecteerde map gaan. U ziet hier nu een aantal mappen en bestanden:

 

PAC nieuwe installatie

 

LijstPijlU heeft nu de basis gelegd voor TESTPAC, maar nu ontbreekt nog uw administratie. In de volgende stap zullen we de administratie gaan kopieren naar uw testomgeving.