Magazijnen

Top  Vorige  Volgende

Magazijnen worden binnen PAC gebruikt om producten af te leveren, om voorraad te registreren en om te koppelen met externe systemen. U kunt de bestaande magazijnen wijzigen onder Hoofdmenu | Stamgegevens | Magazijnen:

 

PAC Stam Magazijnen

 

Het Nr., de Omschrijving, Korte oms. en Systeem kunt u niet wijzigen omdat het systeem magazijnen betreft.

 

LijstPijlHet veld nr. is een door PAC automatisch gegenereerd nummer. U kunt dit niet wijzigen.
LijstPijlVul in het veld omschrijving een omschrijving in voor het magazijn.
LijstPijlVul een korte omschrijving in.
LijstPijlU kunt in het veld Afleverrelatie een relatie kiezen die in de categorie Afleverrelatie zit. In combinatie met het veld Externe code wordt dit gebruikt door de PAC Onderhandwerkmodule om gerealiseerde oplageverplaatsingen vanaf de leverancier (binder) op de juiste plaats in het afleverbeheer te krijgen.
LijstPijlVul in het veld Externe code de code in het externe administratieve pakket in (bv Bestmate).
LijstPijlOm de magazijnen in een voorkeursvolgorde te tonen in keuzelijsten kunt u het veld Volgorde invullen.
LijstPijlDe kolom Initiële minimum voorraad wordt gebruikt voor de herdruksignalering. hier kunt u per magazijn opgeven hoeveel voorraad u hier wil hebben liggen van een bepaalde uitgave. Dit gegeven kunt u per uitgave weer aanpassen.
LijstPijlInitiële status geeft aan of u u als de huidige voorraad daalt onder de opgegeven minimum voorraad, u dit wilt laten melden in cockpit - potentiële herdrukken.
LijstPijlIn de kolom systeem wordt aangegeven of het om een systeemmagazijn gaat of om een door u zelf toegevoegd magazijn.
LijstPijlDe kolom Voorraad Administratie vinkt u aan als het magazijn moet kunnen worden gebruikt in het Voorraadbeheer.
LijstPijlDe kolom Voorraad reserveren vinkt u aan als het magazijn moet kunnen worden gebruikt in Opdracht verwerken / Uitgiftebeheer. .
LijstPijlMet status kunt u aangeven of het magazijn wordt gebruikt (actief) of niet (inactief).
LijstPijlMet voorraad negatief toestaan kunt u aangeven dat de voorraad in een magazijn ook onder 0 mag komen.