Druk afleveradressen

Top  Vorige  Volgende

De voorraad gereed product die bij de binder staat kan worden aangestuurd en gevolgd middels het tabblad Afleveradressen. U vult hier de hoeveelheid stuks die naar elk magazijn/locatie/relatie moet gaan per datum met een eventuele toelichting. Deze gegevens kunnen worden gebruikt bij de druk-/bindopdracht zodat de binder weet waarheen de producten moeten worden gestuurd als ze klaar zijn:

 

PAC Druk tabblad Afleveradressen

 

LijstPijlVul het aantal stuks in het veld Aantal in.
LijstPijlSelecteer de relatie met de zoekvensterknop van het veld Relatie. Het volledige afleveradres verschijnt vervolgens automatisch in het veld ernaast.

 

ExclamationSmall Als er verbanden zijn tussen de door u geselecteerde relaties en andere relaties krijgt u een keuzelijst te zien.

 

PAC Project auteur met verband

 

In deze keuzelijst kunt u kiezen of u de relatie zelf wil koppelen, of het verband dat de relatie heeft wilt koppelen. Bijvoorbeeld, stel dat er enkel contact is met een auteur via een agent. Dan zult u het verband van de auteur met zijn agent willen koppelen aan het project. Op deze wijze worden niet de privé gegevens van de auteur overgenomen, maar de gegevens die zijn opgegeven op het relatieverband.

 

LijstPijlVul de afleverdatum in het veld Datum in.
LijstPijlGeef een eventuele beschrijving of aanwijzing op in het veld Beschrijving/aanwijzing

 

Modules Indien u gebruik maakt van de module PAC Onderhandenwerk worden bij de periodieke import van gegevens uit de financiële administratie de werkelijke geleverde aantallen en de leverdatum ingevuld in Geleverd aantal en Datum.

Batchrun Met batchrun kunnen de geleverde aantallen kunnen vanuit de logistieke modules automatisch worden bijgewerkt.