Royalty contract

Top  Vorige  Volgende

Met royalty contract kunt u uw contractafspraken vastleggen in PAC. PAC kan deze ingevoerde royaltycontracten vervolgens gebruiken om de berekening van de royaltyafdracht voor u uit te voeren. Indien u beschikt over de module royaltycontract kunt u ook op basis van het in PAC ingevoerde contractafspraken het uiteindelijke contract genereren.

 

Het royaltycontract biedt een uitgebreid invoerscherm, waarin u veel gegevens over uw royaltycontact kunt vastleggen. Zo kunt u o.a. meerdere ISBN's koppelen aan een contract, meerdere rechthebbenden koppelen aan een contract, kunt u per verkoopsoort afrekentredes definieren en een bepaald percentage van de royaltyafdracht opgeven als vrij van kosten (zodat de afdracht aan de auteur pas na deze drempel wordt ingezet).

 

Meerdere ISBN's kunnen worden gekoppeld aan 1 royaltycontract, zodat royaltypercentages over meerdere Er kunnen meerdere contracten worden aangemaakt, waaronder het auteurscontract, het vertalerscontract, het agent/uitgeverijcontract en eventueel meer. Door middel van knoppen kunt u het contract goedkeuren, en indien nodig ook openbreken, waarna een nieuw contract ontstaat vanaf een nieuwe datum.