Relatieverband wijzigen

Top  Vorige  Volgende

U kunt uw relatieverband inzien door het relatieverband te selecteren en op verband openen te klikken. U ziet vervolgens het relatieverband scherm weergegeven, met hierin de gegevens die over dit verband bekend zijn

 

PAC Relatie relatieverband wijzigen

 

U ziet in dit scherm dat het bezoek-, post-, aflever- en factuuradres al zijn ingevuld. Dit komt omdat deze gegevens standaard worden overgenomen van de adresgegevens van de hoofdrelatie. U ziet dit ook aan het pijltje, dat van bovenaf komt. Dit betekent dat als het adres van de hoofdrelatie wijzigt, dat dit dan ook direct op het verband wordt aangepast. U hoeft dus maar 1x een wijziging door te voren.

 

ExclamationSmall In bepaalde uitzonderingssituaties kan het zijn dat u niet wilt dat het adres wordt overgenomen van de hoofdrelatie. Bijvoorbeeld, de recensent werkt vanuit huis en wil zijn boeken daar ontvangen. In dit geval moet u de instelling aanpassen. Raadpleeg de Gebruikershandleiding van PAC voor meer informatie.

 

U kunt hier vervolgens ene telefoonnummer (doorschakelnummer), mobiel, fax en emailadres invullen. U kunt deze gegevens met een klik op de knop kopieren van sub of hoofdrelatie.

 

Nu moet u enkel nog categorieën toekennen in het onderdeel Indelingen.