Recensie wijzigen

Top  Vorige  Volgende

Als u een recensie hebt aangemaakt of geopend ziet u het volgende scherm:

 

PAC Publiciteit Recensie wijzigen

 

In dit scherm kunt u de gegevens over de recensie invullen of wijzigen.

 

LijstPijlOnder uitgave ziet u aan welke uitgave de recensie gekoppeld is. Deze uitgave kunt u wijzigen door op het zoekpictogram naast het ISBN te klikken. De gegevens over deze uitgave (Titel, auteur, verschijningsvorm) worden automatisch ingevuld op basis van het gekozen ISBN.
LijstPijlBij recensent selecteert u de recensent die het stuk geschreven heeft. Ook dit doet u via het zoekpictogram, rechts van de naam van de recensent. Op basis van de geselecteerde recensent wordt een lijst met mogelijke media getoond.

 

ExclamationSmall Let op: media kunnen alleen worden toegevoegd aan een organisatie. Het is daarom belangrijk om uw auteur te koppelen aan een organisatie in het Relatiebeheer via een relatieverband. Op dit relatieverband moet vervolgens de categorie Recensent worden toegekend. Alleen als deze categorie is toegekend wordt de recensent opgenomen in de lijst van recensenten.

 

LijstPijlOp bass van de recensent (of beter gezegd het bedrijf waaraan de recensent gekoppeld is) wordt een lijst getoond met mogelijke media. Hieruit kunt u de juiste optie selecteren.
LijstPijlU kunt een nummer (bijv editie) opgeven in het vak nummer.
LijstPijlU kunt een recensiedatum opgeven. Dit is standaard de datum van vandaag.
LijstPijlU kunt de kwaliteit van een recensie opgeven. U maakt hierbij een keuze uit de lijst van kwaliteiten die is opgegven onder de stamgegevens.
LijstPijlU kunt een website opgeven waarop de recensie staat.
LijstPijlU kunt notities toevoegen in het veld notities.
LijstPijlHet citaat (quote) van een recensie kan nu ook worden vastgelegd in de recensie naast de al aanwezige notitie of volledige tekst van de recensie.