Ramsjbrieven versturen

Top  Vorige  Volgende

Indien u tevens gebruik maakt van de module Voorraad en Documenten dan kunt u de rechthebbenden op de hoogte brengen van op handen zijnde verramsjen van titels. U kunt dit opstarten vanuit Hoofdmenu | Voorraad | Ramsjbrieven sturen:

 

PAC Royalty Ramsjbrieven

 

LijstPijlKies het genre waarin de uitgaven zijn ingedeeld die voor verramsjen in aanmerking komen. (leeg laten betekent geen filter op genre)

 

LijstPijlKies het magazijn waarop u de voorraadstand wilt filteren tbv de aantallen daaronder. (leeg laten betekent dat alle magazijnen worden geevalueerd)

 

LijstPijlKies het de actuele voorraad dmv het aantaltraject van-t/m. (leeg laten betekent geen filter op voorraad)

 

LijstPijlKlik vervolgens op de knop Verder

 

LijstPijlVervolgens wordt het relatieselectiebuffervenster getoond. U kunt dan enkele lijsten draaien alvorens verder te gaan.

 

LijstPijlKlik vervolgens op de knop Doorgaan

 

LijstPijlKies vervolgens voor Speciaal mailing sturen met details

 

LijstPijlEn vervolgens het door u aangemaakte documentsoort dat deze details bevat.

 

Info De selectie werkt op de volgende manier. Eerst worden alle uitgaven bepaald die aan de bovengenoemde condities voldoen. Vervolgens worden alle gekoppelde royaltycontracten nagelopen en daarvan worden de alle genoemde rechthebbenden in de mailing opgenomen. Per rechthebbende wordt een mailingregel aangemaakt in de buffer, maar onderliggend wordt tevens de uitgave (of uitgaven) van de rechthebbende opgenomen met de titelinformatie, totale voorraad en de actuele verkoopprijs. Deze informatie kan vervolgens worden gebruikt in de ramsjbrief. Een rechthebbende krijgt zodoende per titel een aparte brief met de genoemde detailinformatie (indien zo ingesteld in het sjabloon).

 

Info In de documentsoorten kunt u het sjabloon voor de brief maken en in Word gebruik maken van de volgende extra velden:

Titel
Auteur
Isbn
Druknr
ExtraNum1 = De actuele totaal voorraad
ExtraNum2 = De actuele verkoopprijs

 

ExclamationSmall In deze systematiek gaan we ervan uit dat het Genre wordt gebruikt om de ramsjstatus van de titel weer te geven. Mocht in uw uitgeverij een andere systematiek worden gebruikt, dan kunnen we dit in overleg met u uitbreiden.