PAC koppelen aan de testadministratie

Top  Vorige  Volgende

Een laatste en zeer belangrijke stap is het koppelen van PAc aan de juiste testadministratie, die u zojuist naar TESTPAC heeft gekopieerd. Dit doet u als volgt.

 

LijstPijlEerst moeten we PAC openen. Maak alvast een snelkoppeling naar PAC. Doe dit door door naar de map bin in TESTPAC te gaan (P:\Data\TESTPAC\Bin) en hier met de rechtermuisknop te klikken op het bestand 'PAC-ME.exe'. Selecteer 'snelkoppeling maken'. Nu wordt een snelkoppeling gemaakt naar PAC. Plaats deze bijv op uw bureau blad en hernoem deze snelkoppeling 'TESTPAC'. U kunt ook het pictogram wijzigen als u dit wilt.
LijstPijlDubbelklik op de snelkoppeling naar TESTPAC. TESTPAC wordt nu geopend.
LijstPijlVoor u verschijnt het administratie scherm.

 

PAC Administratie openen

 

LijstPijlControleer nu of de verwijzing naar de administratie (in bovenstaand voorbeeld N:\Data\Pac\adm\DEMO) correct is. Dat is in dit geval niet juist, we willen verwijzen naar ons testadministratie in P:\Data\TESTPAC\Adm. We moeten daarom de verwijzing naar de administratie aanpassen.
LijstPijlKlik op de knop systeemfuncties links onder in beeld.
LijstPijlKlik vervolgens op de knop wijzigen. U ziet nu het volgende scherm.

 

PAC Administratie wijzigen

 

LijstPijlSelecteer nu bij Administratiemap de juiste administratiemap van TESTPAC. Dit is in ons voorbeeld: P:\DATA\TESTPAC\Adm
LijstPijlNu zal automatisch de locatie van het licentie bestand worden ingevuld. Controleer of deze correct is. Als deze juist is, klik dan op sluiten.

 

In het scherm administratie openen ziet u nu de juiste verwijzing staan. U kunt nu TESTPAC openen.