Onderhandenwerk

Top  Vorige  Volgende

U kunt vanuit de standaard overzichten een onderhandenwerk rapportage genereren. De onderhandenwerk rapportage toont u voor ieder ISBN de geplande kosten in  de voor- en nacalculatie (op basis van fakturen). Onderaan de streep kunt u zien of uw voorcalculatie en nacalculatie overeenkomen. U kunt de Onderhandenwerk rapportage weergeven door onder het kopje Administratie, Onderhandenwerk te selecteren.

 

U krijgt vervolgens de mogelijkheid om de Onderhandenwerk rapportage te filteren op inslagdatum, uitgave, fonds en redacteur. Ook kunt u van te voren de sortering aangeven, op redacteur, fondscode, ISBN en Druknr. U kunt het vakje Afdrukvoorbeeld selecteren. U krijgt dan eerst een voorbeeld van de lijst op uw scherm getoond. Als u het vakje Afdrukvoorbeeld uit zet zal uw rapportage direct naar uw standaard printer worden afgedrukt. Als u op Afdrukken klikt wordt eerst een afdrukselectie getoond:

 

PAC Overzicht onderhanden werk afdrukselectie

 

Als u OK klikt krijgt u het volgende te zien:

 

PAC Rapportages Onderhandenwerk

 

U ziet nu:

 

Fondsgroep (fondscode)
Fondsnaam
Fondsmanager
Redacteur
Productie
Titel
Auteur
Calculatienummer
ISBN
Druknummer
Oplage
Verkoopprijs
Kostprijs
Afgesloten (ja of nee)
Calculatiegegevens (met hierbij de kostencode, omschrijving, voorcalculatie, nacalculatie en de faktuurbedragenen gegevens uitgesplitst)
Oplage/Inslaggegevens (met hierbij de locatie en de geplande en reeds ingeslagen aantallen)
Recapitulatie van de calculatieverschillen