Omzet-componentmapping

Top  Vorige  Volgende

Indien u gebruik maakt van de modules voorraad en faktuur, dan worden de royaltyomzetgegevens bepaald op basis van deze modules en niet op basis van de import van CB. Om de aansluiting tussen de gegevens in PAC Voorraad en PAC Faktuur te realiseren, dienen een aantal gegevens te worden gemapt naar de componenten in de royaltymodule. Een van deze gegevens is de omzet-component mapping, die vind onder hoofdmenu | Stamgegevens | omzet-componentmapping

 

PAC Stam Royalty omzet-componentenmapping

 

U ziet hier een overzicht van alle mogelijke combinaties van Omzetherkomst, Magazijn en verkoopsoorten. Al deze combinaties moeten worden gekoppeld aan een bepaald component. Deze kunt u invullen in de kolom component. Deze mapping zorgt ervoor dat de omzetcijfers uit de modules van PAC in de juiste componenten terechtkomen tbv de royaltyafdracht.

 

ExclamationSmall Normaal gesproken dienen omzetregels te mappen naar omzetcomponenten, maar omdat presenten/gratis exemplaren als niet-omzetcomponent worden beschouwd kunnen nu alle componenten worden geselecteerd. Kies echter altijd omzetcomponenten muv de presenten/gratisexemplaren.