Mailing wijzigen

Top  Vorige  Volgende

U start een nieuwe mailing door het invullen van enkele basisgegevens. Dit gebeurt in dezelfde omgeving als het wijzigen van de mailing. U ziet hieronder het venster Communicatie:

 

PAC Document wijzigen

 

In de keuzelijst acties (links bovenaan de pagina) kunt u kiezen uit verschillende acties. De acties die u kunt uitvoeren hebben op dit moment alle betrekking op het samenvoegen met Microsoft Word. U kunt kiezen uit:

 

PAC Document wijzigen actiePAC Document wijzigen actie uitleg

 

LijstPijlKlik op de keuzelijst van Actie om een andere actie te kiezen.
LijstPijlKlik op Soort om de documentsoort te selecteren. Deze kunt u onderhouden in de stamgegevens onder documentsoorten.
LijstPijlVul vervolgens de Betreft in om in de brief te vermelden als betreft of onderwerp. U mag deze leeg laten, maar voor het later opzoeken van het document is het handig om toch een duidelijke tekst in te voeren.
LijstPijlVoer daarna de Tekendatum in. Dit is de datum waarop het document gedateerd moet zijn volgens u. Dit kan reeds enkele dagen in de toekomst zijn als u vermoedt dat het lang duurt voordat de betrokkenen deze brief zullen lezen. Denk aan de belastingdienst die ook brieven ver vooruit dateert. U kunt tevens gebruik maken van de verzenddatum en/of de creatiedatum.

 

Het veld Aantal ontvangers wordt ingevuld aan de hand van het aantal relaties (ontvangers) dat met Relaties selecteren is opgenomen in de mailing.

 

Vervolgens ziet u in het midden tabbladen met de tabs Algemeen, Ontvangers en Deelnemers.

 

Tenslotte ziet u een balk met actieknoppen met de volgende knoppen:

Uitvoeren
Openen
Relaties selecteren
Alle relaties wissen (hiermee worden alle ontvangers verwijderd die zijn geselecteerd in de mailing)
Document wissen (hiermee wordt de uitvoering van de mailing ongedaan gemaakt en eventueel het onderliggende document verwijderd van de server. Daardoor kan het opnieuw worden uitgevoerd.)
EMail via BCC (Alle ontvangers met een e-mail adres worden op deze wijze in een e-mail geplaatst voor een massa e-mailing)