Kop

Top  Vorige  Volgende

De kop van het scherm bevat diverse informatie over de geselecteerde uitgave en de voorraad van deze uitgave bij verschillende magazijnen.

 

Bovenaan ziet u het ISBN dat u heeft geselecteerd en de bijbehorende laatste druk. Daarbij ziet u ook de titel en de auteur behorende bij dit ISBN. Deze informatie kan niet worden gewijzigd. Wel kunt u met het zoekpictogram naast ISBN en Druknr zoeken naar een ander ISBN een of een andere druk, om hiervan de voorraad gegevens in te zien. Zoeken naar een ander ISBN kan ook middels de knop zoeken links bovenaan het scherm.

 

Daaronder ziet u een veld met hierin de diverse magazijnen.

 

ExclamationSmall Er kunnen meer magazijnen beschikbaar zijn in PAC dan hier worden getoond. PAC toont namelijk enkel die magazijnen waarop een voorraadmutatie is uitgevoerd.

 

U ziet hier de magazijnen waarin voorraad van de uitgave aanwezig is (of was) met hierbij:

 

De huidige voorraadstand.
Wanneer deze voorraadstand voor het laatste gewijzigd is.
Of er bestellingen in Nota staan (geldt alleen voor het CB).
Wanneer de In Nota stand voor het laatste gewijzigd is.
Of er bestellingen in order staan in PAC, maar die nog niet zijn verwerkt. (geldt alleen voor interne magazijnen)
Of er bestellingen in backorder staan, omdat de voorraad bij het maken van de order te laag was om de order uit te leveren  (geldt alleen voor interne magazijnen). .
Indien u beschikt over de module Herdruksiganlering vindt u hier ook informatie over de door u ingevuld minimum voorraad, of het dalen van de voorraad onder het u aangegeven minimum moet worden gemeld (status), wanneer deze instellingen voor herdruksignalering voor het laatst gewijzigd zijn en eventuele herdruknotities die u bij herdruksignalering heeft ingevoerd.
De actuele VVP die geldt voor deze uitgave staat hier ook ingevuld.
Tot slot wordt de Vrije vrd (vrije voorraad)  weergegeven op deze locatie. De vrije voorraad is de plankvoorraad waarvan de lopende en backorders reeds zijn afgetrokken.

 

Daarnaast ziet u staan Tonen met hiernaast een keuzelijstmenu. U heeft hierbij de keuze uit alles en alleen geselecteerd. Als u kiest voor alles worden alle mutaties van alle magazijnen in het tabblad mutaties getoond. Als u kiest voor alleen geselecteerd worden enkel de mutaties getoond van het magazijn dat u geselecteerd hebt (te herkennen aan de zwarte pijl voor aan de regel).