Faktuurhistorie

Top  Vorige  Volgende

PAC maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk overzichten te maken van uw faktuurhistorie. U doet dit door in het Hoofdmenu op Faktuurhistorie te klikken. U ziet dan het volgende scherm:

 

PAC Faktuur Faktuurhistorie

 

In het bovenste deel van het scherm kunt u filters instellen. U kunt hier filteren op de faktuurcode, op de faktuurdatum en de besteldatum. Wanneer u naar een nieuw veld gaat zal PAC automatisch deze filters activeren. Anders kunt u ook gebruik maken van de knop Nu zoeken om de filters te activeren.

 

Onder de filters ziet u het resultatenveld. Hierin ziet u de faktuurhistorie die voldoet aan de hierboven ingestelde filters. Door een vinkje te plaatsen bij Alles selecteren worden alle resultaten direct geselecteerd.

 

Onderaan kunt u vervolgens met een druk op de knop verschillende overzichten genereren. U selecteert het gewenste overzicht uit het keuzemenu. Vervolgens klikt u op afdrukken. Nu wordt een overzicht voor u gegenereerd in excel. De volgende overzichten zijn beschikbaar:

Aantal per fonds
Aantal per fondsgroep

PAC Faktuur Faktuurhistorie Aantal per fondsgroep

Bedragen per faktuur        

PAC Faktuur Faktuurhistorie Bedragen per faktuur

Faktuurregeldetails (hieronder zijn de kolommen tot P ongeveer gelijk aan overzicht Bedragen per faktuur)

PAC Faktuur Faktuurhistorie Faktuurregeldetails

Kopiefakturen

 met behulp van deze functie kunt u kopieen maken van uw fakturen om klanten behulpzaam te zijn of bijvoorbeeld voor kopieen naar een externe boekhouding.

 

Modules Indien u gebruik maakt van de module PAC Omzetrapportage dan heeft u nog veel meer detail en groepeer rapportages tot uw beschikking. Veelal zijn deze zeer vrij zelf te bouwen.