Backorders

Top  Vorige  Volgende

In het tabblad backorders komen orders te staan die niet konden worden uitgeleverd. De voorraadstand op het moment waarop de order ingevoerd werd was te laag was om de order uit te kunnen leveren. Deze order wordt dan door PAC in backorder geplaatst.

 

PAC Voorraad Backorder

 

Op het moment dat er nieuwe inslag plaatsvindt kunt u de orders die in backorder zijn geplaatst verwerken. U kunt dit op twee manieren doen:

 

1.Alles in Order nemen: hiermee verwerkt u alle backorders die in het tabblad backorder staan. Dit gebeurt op volgorde waarin de orders in het tabblad staan. Dus eerst wordt de bovenste order verwerkt, dan de tweede, dan de derde, etc.
2.Regel in order nemen: Stel nu dat u een nieuwe inslag heeft van 100 titels, maar het totaal aan backorders is groter. Dit betekent dus dat niet alle backorders kunnen worden verwerkt. De backorders die onderaan de lijst staan zullen hierdoor niet kunnen worden verwerkt. U kunt er nu voor kiezen om bepaalde backorders voorrang te geven en deze eerst te verwerken. U doet dit door de order die u wilt verwerken te selecteren en te klikken op Regel in order nemen. Nu wordt als eerst deze order verwerkt. Als de belangrijkste orders zijn verwerkt kunt u op Alles in order nemen klikken en de overige orders in volgorde verwerken.

 

Als titels in backorder staan wordt dit ook gemeld in de kolom In backorder bij magazijn, in de kop van het scherm.