Afrekeningsoorten

Top  Vorige  Volgende

U kunt met PAC Royalty automatisch afrekeningen genereren voor uw auteurs en andere rechthebbenden. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten van afrekeningen. U kunt bijvoorbeeld een afrekening in een andere taal willen afdrukken, of een afrekening met recapitulatie (samenvatting).

 

Welke afrekeningsoorten u wilt gebruiken kunt u opgegeven onder stamgegevens - afrekeningsoorten. Als u hierop klit ziet u het volgende scherm:

 

PAC Stam RoyaltyAfrekeningsoorten

 

Hierin kunt u aangeven:

De omschrijving van de afrekening, zoals deze ook in PAC wordt getoond.
De taal waarin de afrekening is opgesteld.
Het sjabloon dat bij deze afrekening hoort.
Standaard bij taal geeft een koppeling aan tussen de taal van de afrekening en de taal van de relatie aan wie de afrekening wordt gestuurd. Als u deze koppeling activeert zal standaard bij uw afrekeningen voor de afrekening in de aangegeven taal worden gekozen.
Bij intern samenvoegen worden het xml en xslt document dat samen uw afrekening vormen al vooraf samengevoegd tot een html document. Deze optie is toegevoegd, omdat is gebleken dat sommige functies (zoals de break functie voor het maken van een nieuwe pagina) niet altijd werken als de xml en xslt in Word worden samengevoegd.
Bij openen met kan u kiezen waarin u uw afrekening standaard wilt openen.