Actie na doorgaan

Top  Vorige  Volgende

Als u het relatieselectievenster heeft gestart vanuit het hoofdmenu dan krijgt u na het klikken op de knop Doorgaan de volgende mogelijkheden (mede afhankelijk van de modulesamenstelling):

 

PAC Relatieselectie buffer Doorgaan

 

Nu volgt een uitleg van de diverse mogelijkheden:

Mailing sturen - Er wordt nu een mailing aangemaakt op basis van een te selecteren documentsoort. Daarna kunt u verder de mailing uitvoeren.
Etiketten maken - Er wordt direct een samenvoeging gemaakt met het standaard bij u ingestelde persoonlijke etiketsjabloon.
Aan bestaande mailing toevoegen - Als u bezig bent met het samenstellen van een mailing die u al heeft aangemaakt, dan kunt u extra relatie daaraan toevoegen met behulp van deze optie.
Recensieronde beginnen - Met de geselecteerde relaties (we gaan uit van recensenten) kan direct een nieuwe recensieronde worden gemaakt waarbij de geselecteerde relaties dienst doen als ontvangers van de intekenlijst
EMailadressen in klembord plaatsen - Van de relaties met een emailadres wordt het emailadres achter elkaar gezet met een puntkomma er tussen en deze wordt in het klembord van Windows gezet. Als u vervolgens naar Outlook (of andere emailclient) gaat dan kunt u in BCC de inhoud van het klembord terugplaatsen met Ctrl-V.
EMailadressen naar BCC in Outlook - Bovenstaande actie kan ook direct in Outlook met behulp van de module Outlook koppeling
Speciaal mailing sturen met details - Als relaties geselecteerd zijn met extra informatie (op dit moment ramsjbrieven) dan zijn er extra velden beschikbaar om de brieven samen te voegen