Webplanning planningpagina

Top  Vorige  Volgende

Nadat u bent ingelogd in het inlogscherm komt u op uw planningenpagina.

 

weergave planningen

 

Op deze pagina ziet u de verschillende taken die nog moeten worden uitgevoerd met bijbehorende details (Omschrijving, Titel, Startdatum, Einddatum, ISBN, Druknummer, Gerealiseerd).

 

Verder kunt op op deze pagina nog verschillende dingen doen:

 

U kunt de sortering van de tabel veranderen door op de kopjes van de verschillende kolommen te klikken (Omschrijving, Titel, Startdatum, Einddatum, ISBN, Druknummer, Gerealiseerd).
U kunt over de verschillende projecten en drukken meer te weten komen door
       Op de titel van de druk te klikken waarin u bent geinteresserd
       Op de link inzoomen te klikken onder de kolomnaam details.
Door op de knop exporteren onderaan de tabel te drukken wordt een nieuw scherm geopend dat de mogelijkheid biedt de gegevens in een excel bestand op uw pc op te slaan.
Onder de knop exporteren staat een drop down menu. Als u hierop klikt worden u aangeboden verschillende gegevens te tonen. U kunt kiezen om
       Alleen de nog uit te voeren planningen te tonen
       Alleen de al uitgevoerde planningen te tonen
       Alle planningen te tonen
Ook ziet u onderaan twee velden waarin opmerkingen komen te staan. In het linkerveld kunt u zelf opmerkingen plaatsen. U doet dit door in het veld de boodschap te tikken die u over wilt brengen en vervolgens op bewaren te drukken. De boodschap wordt nu in de database geplaatst. Een gebruiker van PAC zal deze opmerking pas zien als deze de gegevens van webplanning in PAC importeerd. In het rechterveld kunt u opmerkingen aan u lezen.
U kunt de stijl van de pagina veranderen. Bovenaan de pagina ziet u een optie stijl kiezen met hieronder een drop-down menu. Door hier een andere stijl te selecteren evranderd de lay-out van uw pagina.