Velden exporteren uit PAC

Top  Vorige  Volgende

U heeft nu een nieuw sjabloon gemaakt en een deze toegevoegd aan PAC. Maar PAC weet nog niet welke velden moeten worden geexporteerd naar dit Sjabloon. Dit dient u eerst aan te geven.

 

Allereerst wordt binnen PAC een selectie gemaakt van de mogelijke velden die door PAC kunnen worden geexporteerd. Deze vindt u onder stamgegevens - documentvelden. Als het veld dat u wilt gebruiken nog niet tot de mogelijke exportvelden behoort kunt u deze hier toevoegen.

 

Vervolgens dient u per sjabloon aan te geven welke velden met dit sjabloon worden geexporteerd. PAC neemt niet standaard alle velden mee. Dit omdat het hier gaat om een grote hoeveelheid velden en dit heeft een negatief effect op de performance. Door zelf een selectie te maken uit het totale aanbod aan velden kan een rapport sneller worden gecreëerd.

 

Om velden aan een sjabloon te koppelen doet u het volgende:

 

LijstPijlGa naar Stamgegevens - Ons overzichtenbeheer
LijstPijlSelecteer uw nieuwe sjabloon.
LijstPijlOnderaan ziet u een knop Velden toewijzen. klik hierop

 

U ziet nu een scherm met hierin twee kolommen: geselecteerd en beschikbaar. Alle velden in de rij geselecteerd worden meegenomen door het Sjabloon. De velden in de rij beschikbaar worden niet meegenomen.