Documentveldenbeheer

Top  Vorige  Volgende

De documenten die u kunt samenvoegen en exporteren kunnen uit een heel scala aan velden in PAC bestaan. Uit de projecthiërarchie zijn de veelgebruikte velden standaard opgenomen. Echter, daar u vrij bent om productkenmerken, calculatiecomponenten en planningsactiviteiten aan te maken dient PAC flexibel te zijn in de te exporteren gegevens. We kunnen helaas niet standaard alle velden opnemen, omdat de diverse systemen daartoe niet geschikt zijn. Met onderstaande koppeling bent u echter in staat om alle benodigde velden te koppelen en daarbij zelfs nog eigen namen aan te geven. U kunt de diverse velden uit de ondersteunde bronnen koppelen onder Hoofdmenu | Systeem | Documentvelden:

 

PAC Stam Documentvelden

 

LijstPijlSelecteer één van de Ondersteunde bronnen.
LijstPijlOm een nieuwe rij (kenmerk, component of activiteit) te koppelen, klik dan op de zoekvensterknop van rij-omschrijving.
LijstPijlEen lijst overeenkomend met de keuze van de bron wordt getoond. Kies daarvan een regel.
LijstPijlGeef vervolgens een veldnaam zoals die in Microsoft Word wordt getoond. Het aantal karakters hiervan is maximaal 20 tekens, echter bij een activiteit kunt u slechts gebruik maken van 17 tekens. Dit heeft te maken met de zes exportvelden die per activiteit worden aangemaakt in plaats van standaard één bij componenten en kenmerken:

 

<Veldnaam>OMS: Activiteitomschrijving
<Veldnaam>LEV: Leveranciersnaam
<Veldnaam>PSD: Prognose startdatum
<Veldnaam>PED: Prognose einddatum
<Veldnaam>RSD: Realisatie startdatum
<Veldnaam>RED: Realisatie einddatum