Royaltycontractscenario

Top  Vorige  Volgende

Royaltycontracten zijn vaak gebaseerd op een bepaald standaard contract. Door gebruik te maken van Royaltycontractscenario's kunt u deze standaard contracten invoeren. Bij het aanmaken van een nieuw contract kunt u nu kiezen voor een royaltycontractscenario. Hiermee worden standaard contractgegevens dan direct voor u ingevuld. U hoeft nu nog alleen de afwijkende gegevens in te voeren.

 

U kunt met PAC Royalty automatisch afrekeningen genereren voor uw auteurs en andere rechthebbenden. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten van afrekeningen. U kunt bijvoorbeeld een afrekening in een andere taal willen afdrukken, of een afrekening met recapitulatie (samenvatting).

 

Welke royaltycontractscenario's u wilt gebruiken kunt u opgegeven onder stamgegevens | Royalty | Royaltycontractscenariobeheer. Als u hierop klikt ziet u het volgende scherm:

 

PAC Stam Royaltycontractscenario

 

Hier kunt u een standaard contract opgeven, wat als basis kan dienen voor de daadwerkelijke royaltycontracten. Voor de invulling van de verschillende velden, zie de uitleg over de royalty module - contractbeheer.

 

Ook zijn er Overige rechten mogelijk indien ingericht:

 

PAC Stam Royaltycontractscenario Overige rechten