Navigation:  Contracten, Rechten en Royalties > Contracten en Rechten > Rapportgenerator >

Rapport Titelrechten

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

In het onderwerp titelrechten kunt u velden en statussen selecteren van projectniveau met bijbehorende rollen.

Van de rollen worden aparte velden gemaakt, zoals ROL_Productie, e.d.

 

Bij het rapportonderwerp Titelrechten (gekozen in tabblad Onderwerp) kunt u gebruik maken van de standaard lijst [standaard rapport] of aangepaste rapportages.

 

PAC Rapportgenerator Rechtenmanagement titelrecht

 

1.Kiezen van een bestaande lijstvariant

 

Indien u gebruik wilt maken van een bestaand rapport, dan kunt u de het rapport hierboven kiezen (klikken) en u zult automatisch naar het tabblad Condities gaan. Als de juiste keuze als is geselecteerd, dan kunt u ook klikken op de knop Volgende (of naar tabblad Condities gaan, dit heeft hetzelfde effect).

 

PAC Rapportgenerator Rechtenmanagement titelrecht tab Condities

 

U ziet vervolgens de condities die zijn opgeslagen bij deze lijstvariant (voorbeeld 'Openstaande rechten bij titels van Claire') van het Titelrechten-rapport. Alle blauwe condities zijn actieve filters (daarin is iets ingevuld) en onderin ziet u met tekst wat de filters doen: 'Afgehandeld is gelijk aan 0' en 'Uitgever is gelijk aan Karels, C.'. Verder ziet u nog het Doel en de Toelichting op het rapport.

 

ExclamationSmallLet op. U kunt de condities nu aanpassen, maar deze worden direct opgeslagen bij deze lijstvariant, dus wees voorzichtig ofwel weet wat u doet.

 

Vervolgens klikt u op de knop Creëren en de lijst wordt getoond in Excel:

 

PAC Rapportgenerator Rechtenmanagement titelrecht in Excel

 

Tot slot kunt u nu diverse verfijningen aanbrengen dmv de filters (pijltje omlaag). U kunt bijvoorbeeld doorfilteren op Aanvraagstatus 'Initieel' of ROL_Productie 'L. Spaanse' om een goed overzicht te krijgen wat wie te doen heeft. Kolommen weghalen/verbergen kan natuurlijk altijd, maar merkt u nu dat u elke keer dezelfde kolommen moet weghalen/verbergen, overweeg dan om een variant te maken van het rapport. Dit leest u onder Lijstvariant maken.