Omzetrapportage portable

Top  Vorige  Volgende

Het is ook mogelijk voor uw vertegenwoordigers om de omzetrapportage van PAC mee te nemen op hun laptops. Hiervoor is de omzetrapportage portable gemaakt. Deze toevoeging op de module Omzetrapportage maakt het mogelijk om de omzetgegevens van kantoor op te halen met een laptop.

 

Wanneer u uw vertegenwoordigers op de hoogte wil brengen van nieuwe omzetgegevens dient u de administratie te verzenden naar uw vertegenwoordigers. Dit gebeurt met dezelfde functie waarmee ook de titels en relaties worden overgezonden naar uw vertegenwoordigers (ten behoeve van de module PAC Order Portable). De omzetdatabase is een grote database met veel gegevens. Deze wordt daarom alleen meegezonden naar uw vertegenwoordigers als u dit heeft aangevinkt. Dit doet u onder Systeem - Algemene instellingen - onderdeel PAC.NET. Plaats nu een vinkje achter het label OMZET.

 

Het klaarzetten van de administratie zal door 1 persoon binnen uw uitgeverij worden uitgevoerd. De administratie kan vervolgens door alle vertegenwoordigers worden opgehaald.

 

Binnendienst: Administratie naar PAC.net verzenden (op een PC van uw uitgeverij naar PAC.net)

LijstPijlNa het inloggen in het scherm administratie openen klikt u op de knop systeemfuncties.
LijstPijlVervolgens klikt u op de knop Administratie naar PAC Net verzenden.

 

Vertegenwoordiger: Administratie van PAC.net ophalen (van PAC.net naar de laptop van de vertegenwoordiger)

LijstPijlDe vertegenwoordiger logt in met de gebruikersnaam update, wachtwoord update. (Dit is een gebruikersnaam zonder rechten, die nodig is om toegang te krijgen tot de knop systeemfuncties).
LijstPijlNa het inloggen in het scherm administratie openen klikt u op de knop systeemfuncties.
LijstPijlVervolgens klikt u op de knop Administratie van PAC Net ophalen
LijstPijlDe vertegenwoordiger moet nu uitloggen en opnieuw inloggen met zijn eigen inlognaam.