Omzetgegevens

Top  Vorige  Volgende

Uw omzetgegevens worden in het onderste deel van het scherm getoond.

 

PAC Omzet2

 

Kolommen op basis van instellingen

De kolommen die worden getoond verschillen per gekozen instellingen bij Rijen en Filters.

 

Kolommen verschuiven

U kunt de weergegeven omzetgegevens zo tonen als u wilt. U kunt de weergegeven kolommen verplaatsen en deze op een voor u prettige volgorde plaatsen. U doet dit door te klikken op het kopje van de kolom (Nr, Korte oms, etc.) en deze vervolgens te verslepen naar de juiste locatie. Nu laat u de kolom weer los. Deze is nu verplaatst. U kunt de kolommen ook breder of smaller maken, door de einden van de kolommen te verslepen.

 

Kolommen ordenen

U kunt de resultaten ook sorteren op bijvoorbeeld de kolom aantal, om snel te kunnen zien welk fonds de meeste titels verkocht heeft. Dit doet u door simpelweg op het kopje van de kolom te klikken. De gegevens worden nu geordend op aantal getoond. Als u nogmaals klikt wordt de sortering omgedraaid (dus gesorteerd van laag naar hoog, ipv hoog naar laag). U ziet dat is geordend op een bepaalde kolom door het pijltje in de kop van de kolom.

 

PAC Omzet sortering aantal

 

U kunt ook op meerdere kolommen tegelijk sorteren. Dit doet u door de toets ctrl ingedrukt te houden en vervolgens een tweede kolom aan te klikken. Dus u kunt bijvoorbeeld eerst de fondsgroepen sorteren  en daarbinnen weer sorteren op fonds.