Instellingen

Top  Vorige  Volgende

In het laatste tabblad instellingen kunt u enkele instellingen wijzigen, om het werken met de module recensieronde aan te passen op uw manier van werken.

 

PAC Recensierondebeheer instellingen

 

U kunt hier instellen:

 

Invoerwijze: Als u kiest voor op aanbieding/titellijst verschijnen in het tabblad Aanvragen per recensent na het selecteren van een recensent alle aanbiedingstitels (zoals deze ook in het tabblad titels staan ingevuld). U hoeft dan de titels die de recensent heeft aangevraagd alleen maar aan te vinken. Als u kiest voor los/afwijkend kunt u zelf de titels selecteren uit het overzicht met alle titels.
Recensenten zoeken: Als u kiest voor Alle recensenten krijgt u de volledige lijst met relaties. U kunt hier dan de recensent uitkiezen. Als u kiest voor de optie Alleen wie op de lijst staat kunt u alleen kiezen uit de recensenten die in het tabblad recensenten staan genoemd (die dus aanvankelijk de intekenlijst hebben ontvangen).
Titels zoeken: Als u kiest voor Alle titels wordt bij het los selecteren van een titel alle titels getoond. Als u kiest voor Alleen die in de aanbieding/titellijst staan worden alleen de titels in het zoekvenster getoond die in het tabblad Titels staan.
Standaard vorm: met deze instelling wordt de hier ingevulde vorm van het product standaard gekozen bij een aanvraag. Over het algemeen is 95% van de gevallen het eindproduct.
Afwijkende vorm: Deze vorm wordt geselecteerd als u klikt op de knop afwijkend aanvragen in het tabblad aanvragen. Hier kan men bv PDF, drukproef of iets dergelijks kiezen.