Inleiding

Top  Vorige  Volgende

Met de module Context Informatie Manager (CIM) is het mogelijk om extra informatie weer te geven (niet te wijzigen) uit diverse onderdelen van PAC en samen te brengen in een informatievenster afhankelijk van de context. Dus er kan informatie worden gekozen elk venster apart, mits de informatie beschikbaar is (oproepbaar) vanuit deze context. Op dit moment is er een beperkte set velden beschikbaar, maar deze kan worden uitgebreid al naar gelang de wensen.

 

De contextinformatie kan per gebruiker worden ingesteld en tevens kan deze geplaatst worden waar de gebruiker dat wilt. Het is wel van belang te weten dat dit alleen geschikt is voor beeldschermen met een grotere instelling dan 1024x768 omdat deze informatievensters dan in de grijze vlakken kan worden gezet. Uiteraard adviseren we u eerst de mogelijkheden te controleren in een testomgeving.

 

Vanuit het contextinformatievenster kan ook worden genavigeerd naar andere onderdelen binnen PAC. Zo kan vanuit de planningsmodule direct de bijbehorende calculatie of de druk worden geopend.

 

De module komt standaard in 3 varianten:

1.CIM Basis (5 infovelden zonder navigatie)
2.CIM Professioneel (5 informatie elementen + navigatie mogelijkheden)
3.CIM Ultiem (10 informatie elementen + navigatie mogelijkheden)

 

Daarnaast bestaan er uitbreidingsmodules als bovenstaande modules dienen te worden uitgebreid met meer informatie elementen of navigatiemogelijkheden).