Inleiding Voorraadbeheer

Top  Vorige  Volgende

Als u voorraad van uw titels op verschillende locaties heeft ondergebracht, dan kan het moeilijk zijn om het overzicht te houden van de status van die voorraad. Heeft u nog wel genoeg voorraad staan bij het Centraal Boekhuis om uw klanten van boeken te voorzien? Moet een voorraadverplaatsing worden uitgevoerd? En waar moet deze voorraad dan vandaan worden gehaald?

 

De module Voorraad is ontwikkeld om u te helpen bij het vinden van de antwoorden op dit soort vragen en meer. U kunt zoveel magazijnen aanmaken als u wilt en in deze magazijnen handmatige mutaties uitvoeren, of mutaties verkregen van een magazijn automatisch inlezen. Op dit moment kunt u alleen mutaties van het Centraal Boekhuis inlezen, maar andere koppelingen kunnen worden gerealiseerd indien nodig.

 

Als u ook gebruik maakt van de module PAC Order kunt u in PAC order kiezen uit welk magazijn u de bestelde titels wilt halen. Als u voorraad laat leveren uit een intern magazijn, dan zal PAC de order automatisch afboeken van de voorraad in dit magazijn en een pakbon voor u creëren.