Filters extra

Top  Vorige  Volgende

De knop Filteren wordt enkel actief als er één of meerdere regels bij de omzetgegevens zijn geselecteerd. Als u nu klikt op de knop filteren filtert PAC de gegevens op de gekozen regel(s).

 

De knop Reset Filters maakt al uw filters leeg, behalve het filter periode (Dag, Week, Maand, Kwartaal, Jaar). U kunt zo dus snel overnieuw beginnen om een andere rapportage te creëren van uw omzetgegevens.

 

ExclamationSmall De reden dat het filter periode niet leeg wordt gemaakt is dat dan, iedere keer als u de reset filter optie wordt gebruikt, alle omzetgegevens moeten worden opgehaald door PAC. Hoe langer u werkt met PAC, des te meer gegevens dit zijn. Het ophalen van al deze gegevens kan erg lang duren. Als de fllter op periode blijft staan duurt het ophalen van gegevens aanzienlijk minder lang. Als u ook het filter op periode wilt weghalen kunt u dit handmatig doen, door op het rode kruisje te klikken naast het filterveld voor periode.

 

Datum is een belangrijk extra filter. Hiermee kunt u direct selecteren op De huidige of vorige dag, week, maand, kwartaal of jaar. Dit filter is vooral handig voor het maken van herbruikbare rapportages waarin u bijvoorbeeld de omzetgegevens van de huidige maand wilt bekijken.